KASSASYSTEEM HORECA

De slimste kassa totaaloplossing, inclusief uw eigen mobiele kassasysteem horeca app voor uw klanten en online bestelmodule
all-plain

Kassasysteem Horeca

Kassasysteem voor de horeca onderneming nodig? WaiterPro specialiseert zich al 10 jaar in kassasystemen in de horecabranche. We hebben de slimste horeca kassa software en experts actief op het gebied van Fine Dining, QSR & Take away, Strand Restaurants en franchiseondernemingen.

all-plain

Een Ipad of een vast kassasysteem met Horeca software?

Voor de Horeca zijn er verschillende kassasysteem opstellingen beschikbaar. Wil je gebruik maken van een Ipad kassa of juist één Point of sale kassa systeem? En eventueel gekoppeld aan de keukenschermen? Onze WaiterPro software kan het allemaal. En alles in één geïntegreerd systeem. WaiterPro kan worden gebruikt op Apple, Android en Windows apparaten.

all-plain

De meest geavanceerde technologie van de grote technologiebedrijven voor het horeca kassasysteem?

Het Horeca kassasysteem bevat naast cijfers ook belangrijke informatie over de klanten. Deze informatie kan worden gebruikt om de klanten persoonlijke aanbiedingen te sturen. Met slimme technieken herkent de kassa een gast en kan er worden ingespeeld op zijn of haar wensen en bestedingspatroon. De gemiddelde order per klant kan hiermee aanzienlijk worden verhoogd in de onderneming.

all-plain

Kassasysteem Horeca WaiterPro en Rapporteren

Bij WaiterPro kennen wij de kracht van data voor de horeca onderneming. De cijfers zijn dag en nacht beschikbaar via het online dashboard. Bijsturen op veranderingen binnen de onderneming kan daardoor snel en efficiënt. Met verschillende grafieken kan in één oogopslag de situatie worden gezien binnen de horeca onderneming.

Wilt je het horeca kassasysteem eens live zien? Plan dan gerust een vrijblijvend advies gesprek in met één van onze winst optimalisatie specialisten.

Ja, ik wil een demo aanvragen!