OVER ONS

Welkom bij WaiterPro, zullen we ons even voorstellen?

Hoi wij zijn WaiterPro en zijn iets ouder dan 10 jaar. we zijn een jong en dynamisch team van Horeca Experts (lovers) Techneuten en marketing professionals. We heben ongeveer 40 medewerkers zowel vast als part-time krachten. We hebben samen onze krachten gebundeld en de techniek van grote 'Tech' bedrijven uit Silicon Valley USA beschikbaar gemaakt voor de Nederlandse markt.

We zijn op het moment ook werkzaam in de Verenigde staten, Engeland, Duitsland en België. WaiterPro breidt uit en daar zijn we heel blij mee.

Wil je ook eens een kopje koffie met ons drinken voor horeca en restaurant advies? Of misschien om de nieuwste technieken op het gebied van Kassasystemen en Artificial Intelligence te bespreken?

Vraag dan hier een Demo aan en dan zie we je binnenkort:

Uit de markt vingen wij signalen en problmenen op als; Kassasystemen zijn gedateerd en werken niet gestroomlijnd. Horeca-ondernemers werken met een los reserveringssysteem, aparte roostersoftware, een apart administratiesysteem, enzovoorts.

De losse kassa-onderdelen communiceren onderling niet.

De oprichters van WaiterPro, zélf ervaren horeca-ondernemers, herkenden ruim 10 jaar geleden dit probleem. Vanuit deze frustratie is WaiterPro ontwikkeld. Jarenlange softwareontwikkeling, samen met horecamedewerkers, heeft geresulteerd in één allesomvattend horecatotaalpakket dat de horeca-ondernemer ondersteunt in alle facetten van de bedrijfsvoering.

WaiterPro is trots om deze restaurants, cafe’s en beach clubs tot het klantenbestand te mogen rekenen

Enkele van onze tevreden klanten