ONLINE BESTELLEN RESTAURANT

Bereik een groter publiek en creëer een nieuw afzetkanaal

Genereer extra omzet door een nieuw verkoopkanaal toe te voegen aan het restaurant. Via de eigen webshop kan de klant nu ook online bestellen. De orders komen direct door in het POS kassasysteem en de keuken opstelling.

all-plain

Nieuwe tijden in de horeca

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit om online bereikbaar te zijn. Het vermogen om aan te kunnen passen is altijd de sleutelfactor geweest in overleven. Nu is dat in deze snelle nieuwe tijden niet anders. Past jouw restaurant zich ook op tijd aan om te profiteren van de hoge aantallen online bestellingen? WaiterPro heeft de beste strategie beschikbaar.

Bel met een WaiterPro expert voor meer informatie of een demonstratie

all-plain

Omzetstijging door online bestellen

De markt voor online bestelling groeit op het moment zeer hard. In 2019 was de online omzet met 11,4% gegroeid tot €1,9 miljard. De concurrentie is vaak al een bezorg- en afhaalservice begonnen. Profiteer jij ook mee van deze jaarlijkse stijging?

Je hebt al een website maar nog geen webshop waar men eten en andere artikelen van jullie restaurant kan bestellen? Wij bouwen een volledig geïntegreerde webshop voor jullie restaurant. Deze webshop staat tevens in contact met het kassasysteem. De keukenbonnen komen bij het ontvangen van een bestelling automatisch op de juiste plaats terecht in de keuken.

all-plain

Versnel het bestelproces en verwerk meer orders in dezelfde tijd

Altijd al een eigen gepersonaliseerde bestel-app hebben voor het restaurant? Wij hebben de best practices van de afgelopen 5 jaar verzameld en beschikbaar gemaakt voor alle restaurants.

Zowel de app als de online bestelmodule zijn aangesloten op het kassasysteem. De orders worden direct naar de keuken gezonden. De kok kan direct beginnen met de bereiding of nog even wachten wanneer de doorlooptijd daarom vraagt.

De klanten kunnen online bestellen bij jouw eigen restaurant(s). Dit scheelt uiteraard in de commissies die we bij de grote websites zien van vaak tot 30%.

all-plain

Een eigen Loyalty systeem voor meer omzet

Door ons Loyalty programma kunnen restaurant ook profiteren van terugkerende klanten. Middels de software kan worden gezien dat een gast al een langere periode niet is geweest. We kunnen deze klant dan uitnodigen met een leuke korting op zijn favoriete product, of een gratis cookie te geven bij een minimale besteding van een x bedrag.

Wilt je meer weten over deze mogelijkheden? Bel dan gerust of plan een gratis demonstratie in met onze experts