Take Away - Fast food & QSR

Wij maken de (AI) technologie van bedrijven als Google, Facebook en Uber beschikbaar voor franchise restaurants

In de Verenigde staten kennen vele fastfood en take away ketens hun oorsprong. Zo is ons zusterbedrijf daar met de WaiterPro software werkzaam in Amerika. Vanuit deze ervaring brengen wij de Amerikaanse Take Away Experience voor kassasystemen terug naar Nederland. Alles wat wij daar de afgelopen 5 jaar geleerd hebben is nu ook in Nederland beschikbaar.

Wij richten ons op het vergroten van de omzet bij onze klanten. Door middel van slimme beproefde technieken die revolutionair zijn in Nederland en Europa helpen wij de omzet bij onze klanten vergroten.

all-plain

Eén systeem voor de Take away kassa, marketing en het online order proces

Klantenbinding middels geavanceerde machine leer technieken, loyalty systeem en de eigen gepersonaliseerde Take Away kassasysteem klanten app in de Appstores.

Wij bieden een totaalconcept waarbij we alle zaken rondom de kassa, betalingen en klanten marketing afgestemd het bestedingspatroon van de klanten voor onze rekening nemen.

Herken de gasten bij naam en doe gerichte marketing acties waarbij de ROI berekent kan worden. Schiet niet meer met hagel maar met scherp.

Speel in op het bestedingspatroon van de klant. Doe aan bijverkoop via de persoonlijke restaurant app. Vind de eigen app terug in de Appstores voor Android en IPhone.

all-plain

Loyalty programma’s in het kassasysteem van het Take Away Restaurant

Zorg ervoor dat de klant jouw Take away / Fast casual restaurant op het netvlies heeft wanneer zij buiten de deur eten. Verleid de gasten door net een stapje harder te lopen met slimme techniek. Wij helpen je daar uiteraard bij door:

  • Aanbiedingen aan de counter op klantniveau mogelijk te makent
  • Marketingacties via de app of online bestelsysteem
  • Voor korting of producten sparen
  • Gamification van het klantproces
all-plain

Marketing en Customer Lifetime value

De ultieme berekening van customer lifetime value van jouw Take Away Restaurants berekenen met een ROI. Geven jullie ook geld uit aan online marketing op Facebook en actie websites? Met de hoop daarbij terugkerende gasten voor het Fast Casual concept te krijgen? Helaas kan dit zonder loyalty systeem niet goed worden gemeten. Wij van WaiterPro hebben daar de oplossing voor via onze app en slimme kassa’s.

Wilt je hier eens met onze experts over praten? Bel dan gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek